Stomp til Institutioner

Legekunst - "følg børnenes spor" - en NY pædagogisk metode  til børnehaver og vuggestuer! 

SIDSTE NYT / Januar, 2024: Jeg tilbyder nu BILLIGE Musikforløb med LEGEKUNST til børnehaver og daginstitutioner i Århus-området, støttet af "Børnekultur Aarhus". 

En ny og epokegørende måde at arbejde med musik på, der skaber ny udvikling for såvel børn som pædagoger. I kommer til at se jeres børn på en helt ny og nogen gange, næsten magisk måde! Legekunstforløbet er også efteruddannelse og ny inspirationskilde til pædagoger i praksis i den enkelte institution!

Mine forløb er understøttet af Børnekulturhus Aarhus, der betaler 50 % af forløbet under ordningen "HEL KUNSTNER - HALV PRIS"! 

LEGEKUNST er magiske stunder med børn og voksne, som man ikke troede mulige!

LEGEKUNST er en NY pædagogisk METODE til at "følge børnenes spor" - at inddrage børnene i musiklegen på deres præmisser!

Jeg ta'r udgangspunkt i jeres institutions musikkultur, således at pædagoger og børn er trygge ved formen og tør udvikle den på alle måder.

Alle mine sange fra "Skraldejam 2" (for vuggestue, børnehave og indskoling) ligger på Spotify (og alle andre musikstreamin tjenester) til fri afbenyttelse i institutionen!

Bogen "Skraldejam 2" (inkl. 120 videoer og 99 sange på nettet) er GRATIS med i forløbet!

Læs mere om Legekunst:

KLIK HER: Legekunst - til daginstitutioner!  

For mere info skriv til mig i kontaktboksen herunder eller

RING direkte: 22 89 51 40

Bog med musik og videoer til vuggestue og børnehave:

"Skraldejam 2 - for vuggestue, børnehave og indskolingen"

Anders Bo har - sammen med Annelise Fuglsbjerg - udgivet to populære bøger om stomp og Skraldejam, der har hhv. cd'er, dvd og film på nettet, så man ikke behøver nodekundskab for at lære alle sange og lege.

Den sidste nye bog; "Skraldejam 2" -  udgivet i 2015, henvender sig direkte til vuggestue, børnehave og indskoling:

Læs mere om Skraldejam!

Bøgerne er stærkt nedsat, så de fås for halv pris!

"Skraldejam 2 - kreative oplæg til indskoling, vuggestue og børnehave" (inkl. cd og 120 film på nettet via QR-koder)

KØB "SKRALDEJAM 2" til jeres institution - NU til HALV PRIS: KUN 245, 00 kr. (Nedsat fra 500, 00 kr.!!)

Bog + 2 cd'er + 120 videoer med QR-kode - supernemt at bruge og den bedste måde at lære sange, rytmer, lege, rim og remser på!

OM ANDERS BO: 

Anders Bo er mester i at lege musik med de mindre børn - bl.a. gennem en "Master i børne-musik" og med mange års erfaring med arbejdet med musik i utallige institutioner; børnehaver, vuggestuer, skoler og sfo! Han har desuden undervist på bl.a. pædagoguddannelsen på VIA i Viborg samt på Ikast pædagogseminarium! Han er desuden censor på pædagoguddannelserne i Danmark med musik og bevægelse som speciale!

Siden 2021 har Anders Bo arbejdet med LEGEKUNST! Et 3 årigt projektforløb startet af Kulturprinsen i Viborg og understøttet økonomisk af bl.a. Nordea fonden. Legekunst er en helt ny måde at arbejde med kunstneriske udtryk (herunder musik) på, hvor børnene inddrages på linje med pædagoger og kunstner og resultaterne er enestående. Forløbet har kørt i 20 kommuner i Danmark fra 2019 - 2023, hvor Legekunstforløbet slutter i juni, 2023.  Læs mere her: Legekunst - til daginstitutioner!  

Læs mere om Anders Bo HER!

 

    Kontakt mig