Stomp Til Erhverv


MUSKALSK TEAM-EVENT TIL PERSONALE-ARRANGEMENT!

STOMP TIL ERHVERV OG FIRMA.

Kunderne udtaler: "Mega sjovt", "Underholdende", "Perfekt start på firmafesten", "Super indslag til vores arrangement", "Tak for fed oplevelse"... 

Aktiv underholdning til konferencen, mødedagen, temadagen, firma-event, jubilæum, firmafesten eller julefrokosten hvor der er brug for et ekstra løft af humøret og som underholdning og udfordring! 

Fra 6 - 300 deltagere! 

Forløb tilbydes i  30 / 45  / 60 /  90 minutter.

Kontakt NU: MOBIL 22895140v

Skriv til mig her: Kontakt - Stomp & Salsa (stompogsalsa.dk)

INDHOLD OG FORLØB.

Stomp til Erhverv og firma styrker samarbejdet og fællesskabet gennem humor og flow. Aktiviteterne skaber energi, entusiasme og positiv attitude hos hver enkelt deltager!

Stomp er genialt til at kombinere med indhold i netop jeres firma/virksomhed. F.eks. Øget samarbejde, teamsamarbejde, ny-udvikling af firmastruktur, sammenlægning af afdelinger, ændring af gamle vaner eller simpelthen oplev en feel-good oplevelse ud over det sædvanlige!

Workshoppens forløb går fra  opvarmning med "ICEBREAKERS", der får alle til at slappe af og more sig, hvorefter alle sættes i gang med at spille på STOMP-INSTRUMENTER (plastikflasker,  murerspande, murerbaljer, stikker, køller m.m.) - enkeltvis, parvis og i grupper. Til sidst fyres hele showet af  som en stor GRAND FINALE!

Alle forløb udføres på en nem og brugbar måde, der får deltagerne til at arbejde med stemme, stomp-instrumenter og krop så ALLE kan være med!

Over 20 års erfaring med stomp- og Skraldejam-workshops gør at Anders Bo Pedersen er i stand til at fokusere på den positive indstilling hos deltagerne og fremhæve denne, så alle føler at de kan være med og får en sjov og anvendelig oplevelse!

KUNDERNE UDTALER:

  • "Vi havde en fest! Det kunne jeg enormt godt tænke mig at opleve igen!" (Mia Rasmussen, Bunker Holding).
  • "Det var bare det fedeste! Jeg står for at arrangere sommerfesten hos IT-relation og vi kunne godt tænke os at få dig tilknyttet igen, i løbet af dagen." (Lasse Staunstrup Lassen, Project manager, IT-relation).
  • "Tak for en supertime med dig. Vi havde en dejlig konference dag, bl.a. takket været din optræden med os." (Merete Schlüter, Codex-advokaterne til konference på Hotel Sixtus i Middelfart).

Tidligere arrangementer: 

COWI, TRAFIKSELSKABET/AALBORG, ALM.BRAND, SAMN - Horsens vandforsyning, AQUAGLOBE, VISIOLINK/Aarhus, GEODATASTYRELSEN, CODEX ADVOKATERNE, FIRMENICH, LEGO, VIDEN DJURS IT-RELATION, GÆLDSSTYRELSEN, SKAT/HORSEN, HIMMERLAND  og mange, mange flere! 

 

SE REFERENCER HER (referencer klik her)

 LÆS om flere arrangementer med firmaer KLIK HER!

Link til Anders Bo P. på linkedin: KLIK HER!

 

Få også  STOMP TIL JULEFROKOST

 

    Kontakt mig