Salsa til GYMNASIER

SALSADANS TIL GYMNASIER OG EFTERSKOLER

 

En musikalsk, kropslig oplevelse med salsadans, salsamusik og foredrag: Fællesskab, danseglæde og energi!

Til fællestimer, intro-uger, temadage, idrætsdage, gymnasiefest, efterskolefest, arrangement for spanskstuderende,  jubilæum eller den specielle event!

Igennem de sidste 15 år har Anders Bo besøgt gymnasier og efterskoler over hele Danmark og danset og spillet salsa-musik for mange tusinde gymnasieelever. Ofte sammen med dansere fra Cuba og ofte sammen med orkestret Latin Dance Band.

I øjeblikket et det salsa-danseundervisningen kombineret med et medrivende powerpoint-foredrag om salsa og salsaens historie, der hitter på gymnasierne!

En virtuel rejse til Cuba, sol, vand, varme og den hippe latin/salsa-kultur, som inspirerer nutidens popmusik alle vegne! 

Senest, i 2022 og 2023 har vi besøgt Kolding gymnasium, Ikast gymnasium, Næstved gymnasium, Horsens gymnasium, Nykøbing Katedralskole, Aarhus Friskole og Klejtrup Efterskole! Se hvilke gymnasier vi har været på under Referencer!

 

SALSA-FOREDRAG med powerpointshow

30 minutter om salsa’ens historie – fra Columbus til den moderne latin/salsakultur i vor tid. Lærerigt og humoristisk fortælles om salsadansen, salsa-musikken, salsa-kulturen, det spanske sprog og historiske facts. Fra Afrika til Cuba til USA og hvordan salsa’en har spredt sig til hele verden til vore dages moderne latin- og salsakultur!

SALSA-DANSEUNDERVISNING

60 minutter hvor alle kan være med. Der læres grundtrin, sjove variationer og der danses parvis i grupper og i stor rundkreds: ”Casino de rueda”, hvor der skiftes partnere og variationerne gentages og uddybes.
Varighed: 60 - 90 minutter / Antal deltagere: Op til 200 deltagere (kan gentages flere gange på større gymnasier og skoler) / Priser for foredrag + salsadans fra 4.000 kr. plus transport

Læs, lyt og se mere på vores FACEBOOKSIDE: Alle kan danse salsa!

SALSAKONCERT

Vi tilbyder også SALSA-KONCERT med Danmarks dejligste salsaorkester "LATIN DANCE BAND" der spiller salsamusik med spanske og danske tekster. Bl.a. fra hit-albummet "Salsa på dansk"! Bandet spiller også populære salsa- og latinhits. Latin Dance Band kan spille til FÆLLESTIMER, GYMNASIEFESTEN eller til SKOLEKONCERT på gymnasiet for en udvalgt gruppe. F.eks. musik- eller spanskstuderende. 

Priser fra 18.000 kr. 

Læs, lyt og se mere her:  www.latindanceband.dk