Salsa til GYMNASIER

SALSADANS og FOREDRAG TIL GYMNASIER OG EFTERSKOLER

En musikalsk, kropslig oplevelse med salsadans, salsamusik og foredrag:

Fællesskab, danseglæde og energi!

Til fællestimer, intro-uger, temadage, idrætsdage, gymnasiefest, efterskolefest,

arrangement for spanskstuderende, musikstuderende eller den specielle event!

Igennem de sidste 15 år har Anders Bo besøgt gymnasier og efterskoler over hele Danmark og danset og spillet salsa-musik for mange tusinde gymnasieelever. Ofte sammen med dansere fra Cuba og ofte sammen med orkestret Latin Dance Band.
I øjeblikket et det salsa-danseundervisningen kombineret med et medrivende powerpoint-foredrag om salsa og salsaens historie, der hitter på gymnasierne!
En virtuel rejse til Cuba, sol, vand, varme og den hippe latin/salsa-kultur, som inspirerer nutidens popmusik alle vegne! 
Senest, i 2022 og 2023 har vi besøgt Kolding gymnasium, Ikast gymnasium, Næstved gymnasium, Horsens gymnasium, Nykøbing Katedralskole, Aarhus Friskole og Klejtrup Efterskole! Se hvilke gymnasier vi har været på under Referencer!

SALSA-FOREDRAG med powerpointshow

30 minutter om salsa 'ens historie – fra Columbus til den moderne latin/salsakultur i vor tid. Lærerigt og humoristisk fortælles om salsadansen, salsa-musikken, salsakulturen, det spanske sprog og historiske facts. Fra Afrika til Cuba til USA og hvordan salsa 'en har spredt sig til hele verden til vore dages moderne latin- og salsakultur!

SALSA-DANSEUNDERVISNING.

60 minutter hvor alle kan være med. Der læres grundtrin, sjove variationer og der danses parvis i grupper og i stor rundkreds: ”Casino de Rueda”, hvor der skiftes partnere og variationerne gentages og uddybes.
Hele gymnasiet danser salsa eller dele af gymnasiet: Antal deltagende elever: Op til 200 deltagere (kan gentages flere gange på større gymnasier og skoler)/ Varighed: 60 - 90 minutter. Priser for foredrag + salsadans fra 7.000 kr. plus transport.

Tilbud til spanskstuderende elever på jeres gymnasium.

Jeg tilbyder også foredrag og salsadanseundervisning for spanskstuderende elever på jeres gymnasium. Her vil dele af mit powerpointshow være på spansk - tekst og tale. Op til 100 elever. Pris fra 5.000 + transport.

Danser fra Cuba.

Jeg kan også tilbyde at tage en cubanske danser med. Han/hun vil fortælle om sig selv på let forståeligt spansk og demonstrere de ægte cubanske dansetrin indenfor  freestyle latindance, salsa, son, cha-cha-cha, rumba guaguanco m.fl. Der bliver også danset freestyle latin/salsa med alle elever. Denne optræden giver en ægte oplevelse af den cubanske danse- og musikkultur. Dette koster 3.000 kr. ekstra. 

Salsa-sammenspil med musikelever på jeres gymnasium.

Jeg tilbyder også sammenspil med salsamusik til jeres musikstuderende på gymnasiet. Her spiller vi salsamusik fra Cuba. Elever bør være på A-niveau. En enestående oplevelse for at afprøve salsa som livemusik. Instrumenter kan være: Sang, trommer, bas, guitar, klaver/keyboard, congas, bongo's, timbales, guiro, claves m.m. Der er mulighed en større besætning (således at flere klasser kan spille sammen).  Priser fra 5.000 kr. plus transport

SALSAKONCERT med LATIN DANCE BAND

Vi tilbyder også SALSA-KONCERT med Danmarks dejligste salsaorkester "LATIN DANCE BAND" der spiller salsamusik med spanske og danske tekster. Bl.a. fra hit-albummet "Salsa på dansk"! Bandet spiller også populære salsa- og latinhits. Latin Dance Band kan spille til FÆLLESTIMER, GYMNASIEFESTEN eller til SKOLEKONCERT på gymnasiet for en udvalgt gruppe. F.eks. musik- eller spanskstuderende.
Priser fra 20.000 kr.
Læs, lyt og se mere her:  www.latindanceband.dk

Læs, lyt og se mere på vores. FACEBOOKSIDE: Alle kan danse salsa!

 

Klik og se en video med moderne salsa fra Cuba: 𝗧𝗶𝗺𝗯𝗮𝗹𝗶𝘃𝗲 𝗳𝘁. 𝗠𝗮𝘆𝗶𝘁𝗼 𝗥𝗶𝘃𝗲𝗿𝗮 - En Mi Solar (TEASER) Salsa Timba

KONTAKT: https://stompogsalsa.dk/kontakt/

E-mail: andersbodk@hotmail.com
Telefon: 2289 5140