Julemanden

Julemanden besøger børnehaver, skoler, firma-julearrangementer og  private julearrangementer!

20151203_142142

Julemanden kommer ud til din INSTITUTION, BØRNEHAVE, FIRMA-JULEARRANGEMENT eller jeres PRIVATE  ARRANGEMENT! Her vil han spille, synge, danse og lave rytmer med børn og voksne i alle aldre!

BESTIL JULEMANDEN NU! KLIK HER

Julemanden kan også dele julegaver ud og optræder også først som JULENISSEN,  der spiller, synger og danser med alle børn og "ringer efter" JULEMANDEN, der så dukker op med gaver på nakken!

Anders Bo Pedersen er en dygtig og sjov nisse, der har lavet mange julearrangementer med børn; I børnehaver, på skoler og til firma-arrangementer for børn og voksne!

Anders Bo har sit eget koncept: "Skraldejam", et musikalsk koncept, der indeholder rytmer, sang, rim, remser, rap, børne-stomp, bodypercussion (hvor kroppen bliver til en tromme med klap, tramp, hop og stemme) og rammelege med musik og bevægelse og meget mere!

Her vil fokus være på julens sange, lege, danse og vi danser i kæde med sangen; "Nu' det jul igen" og selvfølgelig danser vi om juletræet, hvis I har et!

PS: I stiller gaver til rådighed. Dem har vi ikke med:)

Tilbuddet gælder fra d. 20. november - 22. december (ønsker I julemanden ud på andre datoer, så ring og hør nærmere!)

Få mere at vide om priser, tider, dage m.m. Klik her 

Ring på: 22 89 51 40  og book en dato og fortæl om jeres særlige ønsker! 

Klik på musik-linket forneden - så bliver julemandens side mere festlig:)

Julemanden (Anders Bo Pedersen) er uddannet musiker og musikpædagog og er særdeles dygtig til at aktivere såvel børn som forældre - musikalsk, rytmisk, dansende og legende -  i større eller mindre sammenhænge!

Vi har også juletilbud til de voksne. Klik på linket herunder og læs mere om stomp til julefrokosten i jeres firma, virksomhed, arbejdsplads eller til jeres private arrangement:

Få også STOMP til jeres JULEFROKOST!