Stomp Til Gymnasier: Introdage, idræts-dage eller events!

Stomp-rytmer til Gymnasier = Rytmer, energi og fællesskab!

Stomp til gymnasiet kan f.eks. ske på introdage (for nye 1. g'ere), idræts-dage (for enkelte årgange eller hele gymnasiet), musikdage (for de særligt musikstuderende eller hele gymnasiet), fælles-timer (for en enkelt årgang eller for alle elever), særlige events, til fest eller til gymnasiets jubilæum...!

Begrebet "stomp" (fra engelsk; At trampe, rytmisk) blev lanceret af den engelske "Stomp-it-out-loud" - gruppe i starten af 1990'erne, der i  over 30 år har turneret verden rundt med deres rytmiske, fascinerende og inciterende show.

Ideen har bredt sig til hele verden, hvor grupper og enkeltpersoner optræder med og underviser i at spille på murerbaljer, industri-tønder, stokke, plastikflasker og alt "skrald" og "junk", der kan laves lyd på.

Anders Bo Pedersen og Annelise Fuglsbjerg har lanceret begrebet "Skraldejam" i Danmark med udgivelsen af de populære bøger, cd'er og videoer, hvor indholdet er stomp, icebreakers, sang, rap, bevægelse og dans til brug i skoler, efterskoler, gymnasier, lærer- og pædagoguddannelserne, musikskoler, musikkonservatorierne m.fl.

ALLE kan deltage i stomp til gymnasiet uden forudsætninger. Niveauet er lagt, så alle kan være med! Konceptet er perfekt til at skabe en følelse af fællesskab blandt deltagerne!
Workshops'ene er tilrettelagt, så de retter sig mod de unge i gymnasiet og på en naturlig måde får alle deltagerne til at føle sig godt tilpas og være engagerede i aktiviteten!
Indhold: Rytmer og frække breaks på murerbaljer, plastikflasker, stokke og bodypercussion (hvor kroppen bruges som rytme-instrument med klap, knips, tramp), sang, rap, dans og bevægelse og ICEBREAKERS, der ryster gruppen sammen!
Antal deltagere: Grupper på 25, 50, 75, 100, 150 og op til 200 deltagere.
Større events med op til 400 – 500 deltagere kan også lade sig gøre! Tænk dig f.eks. at hele gymnasiet spiller stomp samtidig!
Forløb efter jeres behov. Fra 60 minutter op til en hel dag (4 – 5 timer). Workshops kan gentages efter behov. Flere grupper - op til 200 deltagere - kan få workshops i løbet af en dag! Gymnasier med 1000 elever eller flere kan få workshops over 2 dage!

Priser fra 3.000 kr. plus transport. Alt efter antal elever, tidspunkt og varighed!

Ring og få et godt tilbud, der passer til jeres behov: Mobil: 22 89 51 40 eller udfyld formularen forneden og vi vender tilbage til jer hurtigst muligt!

 

 

    Kontakt mig