Skraldejam – stomp, icebreakers og rytmer!

Skraldejam er meget mere end "stomp!

Skraldejam er den udvidede form for ”Stomp” skabt af Anders Bo Pedersen og Annelise Fuglsbjerg, hvor der inddrages andre kreative, musiske udtryk som f.eks.:  ”Icebreakers”, sang, rap, rim, remser, bodypercussion, bevægelse, dans og leg.

Konceptet indeholder musikalske elementer til musikundervisning og musik-workshops som f.eks. rytmer, rap, rim, remser, bodypercussion, musikalske og musiske ramme- og bevægelses-lege, sammenspil, bevægelse, dans og desuden: koncentrations- og kommunikations-øvelser, samarbejds-øvelser og "bryd isen" med icebreakers mellem deltagerne og øger kommunikation og samarbejde!

Det styrker musikaliteten, glæden, energien, samarbejdet og fælleskabet hos i folkeskolen, på friskoler, efterskoler, gymnasier eller  i børnehaven med børn og pædagoger eller i den private virksomhed, i den offentlige institution i stat og kommune, til den private begivenhed som f.eks. konfirmation, polterabend, bryllup eller fest

Book os til din skole, sfo, efterskole eller gymnasium NU på mobil: 22 89 51 40 

Eller udfyld formularen forneden og vi vender hurtigt tilbage til dig!

Følg os også på Facebook, hvor vi oploader nye ideer, videoer, links, tricks, tips og meget, mere!

Anders Bo Pedersen og Annelise Fuglsbjerg har i fællesskab udgivet 2 bøger med cd’er, dvd’er og film på nettet med videoer med QR-kode til internettet (nemt og sikkert!):

Køb Skraldejam 1
Køb Skraldejam 2

    Kontakt mig