Stomp til Institutioner

Stomp og skraldejam til Institutioner

Institutioner, Børnehaver, Skolefritidsordning (sfo), pædagogseminarier og biblioteker:

Anders Bo tilbyder stomp  til institutioner i børnehøjde for de mindre børn i børnehaver, sfo, skoler og på biblioteker. Desuden arbejder Anders Bo med sit eget begreb: "Skraldejam", der er den udvidede form for stomp, rytmer, sange, rim, remser, rap og leg!

Alle forløb laves covid19-sikker med afstand, afspritning og mundbind (hvis det er nødvendigt!). Jeg følger nøje myndighedernes anvisninger og regler! Disse opdateres løbende!
SIDSTE NYT / sept. 2020: Jeg tilbyder nu BILLIGE musikforløb til børnehaver og daginstitutioner i Århus-området, støttet af "Børnekultur Aarhus". Læs her min pjece om forløbet med indhold, forløb og priser!

Musik til børnehaver i Århus!

Vi laver stomp til institutioner med "skraldejam" og "børnestomp" på skraldeinstrumenter som f.eks. bløde kildevandsflasker og små murerspande. Vi "rimer, remser og rapper" og gi'r den gas med sproget! Vi danser og synger og bruger kropppen til rytmer, bevægelse og musik-lege!

Jeg tilbyder også kurser og efteruddannelse til pædagogerne i børnehaver eller sfo'er, hvor vi arbejder med skraldejam-konceptet for de mindste!

Kontakt mig gerne med jeres ønsker til inspirations-kurser, forløb, temadage, faglige dage, fester i institutionen m.m.

Anders Bo har - sammen med Annelise Fuglsbjerg - udgivet to populære bøger om stomp og Skraldejam, der har hhv. cd'er, dvd og film på nettet, så man ikke behøver nodekundskab for at lære alle sange og lege. Den sidste nye bog, udgivet i 2015, henvender sig direkte til børnehave og indskoling:

Læs mere om Skraldejam!

Bøgerne er (april, 2020) stærkt nedsat, så de fås for halv pris!

"Skraldejam 2 - kreative oplæg til indskoling og børnehave" (inkl. cd og 120 film på nettet via QR-koder)

KØB "SKRALDEJAM 2" til jeres institution - NU til HALV PRIS: KUN 245, 00 kr. (Nedsat fra 500, 00 kr.!!)

Bog + 2 cd'er + 120 videoer med QR-kode - supernemt at bruge og den bedste måde at lære sange, rytmer, lege, rim og remser på!

Anders Bo er mester i at lege musik med de mindre børn - bl.a. gennem en "Master i børne-musik" og med mange års erfaring med arbejdet med musik i utallige institutioner; børnehaver, vuggestuer, skoler og sfo! Han har desuden undervist på bl.a. pædagoguddannelsen på VIA i Viborg samt på Ikast pædagogseminarium! Han er desuden censor på pædagoguddannelserne i Danmark med musik og bevægelse som speciale!

Læs mere om Anders Bo HER!

 

    Kontakt mig