Stomp Til Skoler: Stomp og Skraldejam!

tomp Til Skoler: Stomp og Skraldejam

Stomp og skraldejam til skoler

Folkeskole, Friskoler, Efterskoler:

Anders Bo Laver stomp og skraldejam til skoler, hvor det rytmiske element - i spil, sang, rim, remser, rap, dans og bevægelse er i centrum.

Stomp er "opfundet" af den engelske STOMP-gruppe, der i starten af 1990'erne spillede på alskens junk og stomp-instrumenter. Siden har det spredt sig til hele verden.

I Danmark har Anders Bo P. og Annelise Fuglsbjerg opfundet begrebet "Skraldejam", der dækker over hele spektret af musik-udøvelse; Fra sang og rap til rammelege med stomp og videre til sammenspil med dans og bevægelse!

Vi spiller på murerspande, kildevandsflasker, plastdunke og træstokke og der inddrages elementer fra S.D.S (Sang, dans og spil), hiphop/rim, remser og rap og kropslig bevægelse med forskellige grundtrin, bodypercussion og meget mer'!

Anders Bo tilbyder stomp og skraldejam til skoler med specielle forløb for indskolingen: 0. - 3.klasse og mellemtrinnet: 4. - 6. klasse og udskolingen: 7. - 9. klasse! Her lægges der vægt på at ramme præcist ind i de forskellige aldersgrupper, så evner, opfattelse, læring og medlevenhed fremmes i højeste grad!

Læs mere om vores bøger: "Skraldejam - kreative oplæg til stomp, rytmer og bevægelse" med masser af "How to do it - videoer" (med dvd'er og QR-koder - linker til videoer på nettet - nemt og sikkert) og musikken på cd'er!

SE og HØR en af sangene; "NU STARTER FESTEN" (også kaldet: "Hop-spring-op" eller "Waka-waka") fra Skraldejam 2 - OBS bemærk: Du skal logge ind på  Vimeo for at se videoen: https://vimeo.com/120561693

Anders Bo tilbyder også workshops og kurser for lærerpersonalet. Enten til de musikfaglige lærere, idræts-lærere og dansklærere med skraldejam-konceptet eller til hele lærergruppen, der får en teambuildende og fællesskabs-orienteret oplevelse!

Kontakt mig med jeres ønsker om workshop, kursusdag, idræts-dag, temadag, emne-dag, tema-uge, teambuilding, event eller jubilæum på jeres skole!

KÆMPE-RABATTER PÅ "SKRALDEJAM 1" og "SKRALDEJAM 2" nu - februar, 2020: 

Prisen er halveret på begge udgivelser (inkl. cd'er, videoer m.m.!!) 

Se og køb "Skraldejam" serien:

KØB "SKRALDEJAM 1 HER

KØB "SKRALDEJAM 2 - TIL INDSKOLINGEN" HER

Se også vores FACEBOOK-SIDE hvor vi løbende oploader nye videoer og links!

Se også Stomp til gymnasier.
Se også Stomp til institutioner.

    Kontakt mig