STOMP TIL JULEFROKOSTEN!

 JULEFROKOSTUNDERHOLDNING 2024!

Underholdning med stomp-rytmer, icebreakers, julehumør og meget mer!

BESTIL NU – Klik Her!

Julefrokostunderholdning med “MERE END STOMP” er en forrygende og sjov oplevelse, der styrker fællesskab, humøret og sammenholdet på jeres virksomhed!

Kunderne udtaler: “Mega underholdende”, “Sjov start på julefrokosten”, “Udfordrende”, “Energisk og morsomt”, “Den bedste start på firmafesten”…..! 

I kommer til at lave “ICEBREAKERS” og “ENERGIZERS” med små lege og øvelser der sætter stemningen i vejret! Hils for eksempel på hinanden på 5 forskellige måder og I kommer til at spille på plastik-vandflasker og lave rytmer, som alle kan være med på, uanset forudsætninger! 

Og endelig stomper og rytmer vi løs på murerspande og baljer og det ender med en “grande finale” hvor I alle deltager i et rytmeshow hvor rytmerne fletter sig ind i hinanden og går op i højere enhed for alle deltagerne! 

Anders Bo instruerer jer på en humoristisk og medrivende måde, så alle får lyst til at deltage!

Vælg mellem 45 eller 60 minutters stomp til jeres julefrokost! Priser fra 5.000 kr. 

Antal deltagere: Fra 6 – 10 deltagere op til 300 deltagere! 

Jeg medbringer alle stomp-instrumenter plus lille lydanlæg, så alle kan høre mig – selv når vi fyrer den af!

Læg stomp-arrangementet i starten af jeres julefrokost – gerne inden selve julefrokosten – som en intro til festen og gerne inden stemningen bliver FOR løftet:)

Jeg har stor erfaring med teambuilding og aktiv underholdning til firma-arrangementer over hele Danmark!

Jeg har bl.a. stompet med mindre og større afdelinger i firmaer, skoler, institutioner som: BEIERHOLM ÅRHUS, ANKESTYRELSEN AALBORG, DEN GRÆNSELØSE FESTIVAL DJURSLAND, SKANDERBORG KIRKE, COWI, KULTURMØDET PÅ MORS, HALD EGE EFTERSKOLE, ERHVERV AARHUS, PLEJECENTER SOLVANG AARS,  GRUNDFOSS, LEGO BILLUND, HIMMERLAND (LARS LARSEN), BUNKER HOLDING, SYSTEMATIC, PWC, GEODATASTYRELSEN, CODEX ADVOKATERNE, AQUAGLOBE, VIDEN DJURS, SKAT/HORSENS, GÆLDSSTYRELSEN og mange, mange flere..!

Jeg samarbejder med bl.a. HOLCKENHAVN SLOT (Nyborg) og UHREHØJE EVENTS! 

RING eller SKRIV trygt og få et GODT TILBUD til JERES julefrokost!

RING NU: 22 89 51 40

BESTIL NU – Klik Her!

Anders Bo på Linkedin