JulJulefrokost

Stomp til JULEFROKOSTEN!

Underholdning til julefrokost 2020

UNDERHOLDNING TIL JULEFROKOSTEN – MERE END STOMP! 

JULEFROKOST NOVEMBER OG DECEMBER 2020!

JULEFROKOST 2020 med alle covid19-sikre forholdsregler!

Så I trygt kan afholde den årlige julefrokost 2020 i jeres firma og virksomhed! 

Bemærk: Antallet af deltagere til julefrokost/fest kan variere – men er p.t. pr. 14/10 – 2020 på 50 personer! Større firmaer kan med held afholde julefrokosten i mindre sektioner med max. 50 deltagere pr. arrangement! 

“Mere end Stomp” er en forrygende og sjov oplevelse, der styrker fællesskab, humøret og sammenholdet på jeres virksomhed!

I kommer til at lave “ICEBREAKERS” og “ENERGIZERS” med små lege og øvelser der sætter stemningen i vejret! Hils for eksempel på hinanden med udvidet “corona-greetings” – med afstand og humor og I kommer til at spille på plastik-vandflasker og lave rytmer, der gør jer skeløjede uden at I mister stemningen:) 

Og endelig stomper vi løs på murerspande og baljer og det ender med en “grande finale” hvor I alle deltager i et brasiliansk karnevalsoptog med brasiliansk “Samba-reggae-rytmer! Lyder svært men er nemt med Anders Bo som instruktør:)

“STOMP” er rytmer og beats på murer-spande og -baljer med køller og stikker, rytmer på plastik-kildevandsflasker, bodypercussion, hvor I klapper og tramper nemme og funky rytmer, som alle lynhurtigt er med på! Hele jeres firma kommer sammen i en vibrerende rytme, der giver en stærk følelse af fællesskab!

Anders Bo instruerer jer på en humoristisk og medrivende måde, så alle får lyst til at deltage!

Perfekt opvarmning til julefrokosten, hvor alle medarbejdere kommer i gang med vibrerende rytmer og heftige beats, hvor ALLE kan være med!   

Vælg mellem 30, 45 og 60 minutters stomp til jeres julefrokost! 

Jeg medbringer alle instrumenter plus lille lydanlæg, så alle kan høre mig – selv når vi fyrer den af! 

Læg stomp-arrangementet i starten af jeres julefrokost – gerne inden selve julefrokosten – som en intro til festen og gerne inden stemningen bliver FOR løftet:)

Og I vil kunne bruge energien fra denne session til at hæve humør-barometeret, så ALLE kommer i stemning! 

Anders Bo har stor erfaring med teambuilding og aktiv underholdning til firma-arrangementer over hele Danmark. 

Forløbet er covid19-sikkert med afstand, afspritning og evt. brug af mundbind (jeg medbringer gerne mundbind til alle).
Jeg følger nøje udviklingen og følger myndighedernes krav og betingelser for den seneste udvikling indenfor corona-epidemien! 

Antal deltagere: Fra 6 – 50 (bemærk: Der skal være mulighed for plads op til 4m2 pr person efter covid19 reglerne, så der kan holdes 2 meter mellem deltagerne) 

 

 RING eller SKRIV trygt og få et GODT TILBUD til JERES julefrokost! 

RING NU: 22 89 51 40 

 BESTIL NU!

Anders Bo på Linkedin

Skriv et svar