Stomp Til Skoler

Stomp Til Skoler

Folkeskole, Friskoler, Efterskoler:

Anders Bo Laver forløb med stomp og skraldejam, hvor det rytmiske element – i spil, sang, rap og bevægelse er i centrum.

Vi spiller på murerspande, kildevandsflasker, plastdunke og træstokke og der inddrages elementer fra S.D.S (Sang, dans og spil), hiphop/rim, remser og rap og kropslig bevægelse med forskellige grundtrin, bodypercussion og meget mer’!

Anders Bo tilbyder specielle forløb for indskolingen: 0. – 3.klasse og mellemtrinnet: 4. – 6. klasse og udskolingen: 7. – 9. klasse!

Specielle workshops tilbydes også til efterskolerne i Danmark!

Læs mere om vores bøger: “Skraldejam – kreative oplæg til stomp, rytmer og bevægelse” med masser af “How to do it – videoer” og musikken på cd :http://www.stompogsalsa.dk/skraldejam

Anders Bo tilbyder også workshops og kurser for lærerpersonalet. Enten til de musikfaglige lærere, idrætslærere og dansklærere med skraldejam-konceptet eller til hele lærergruppen, der får en teambuildende og fællesskabs-orienteret oplevelse!

Kontakt mig med jeres ønsker om workshop, kursusdag, idrætsdag, temadag, emne-dag, teambuilding, event eller jubilæum på jeres skole!

KÆMPE-RABATTER PÅ “SKRALDEJAM 1” og “SKRALDEJAM 2” nu!

Prisen er halveret på begge udgivelser (inkl. cd’er, vidoer m.m.!!) 

Se og køb “Skraldejam” serien:

KØB “SKRALDEJAM 1 HER

KØB “SKRALDEJAM 2 – TIL INDSKOLINGEN” HER

Se også Stomp til gymnasier.
Se også Stomp til institutioner.

Kontakt mig