Stomp Til fest, polterabend, fødselsdag..

Stomp Til Fest

Konfirmation, Polterabend, Bryllup, Privat Fest

Stomp og Skraldejam er det ideelle middel til at sætte dine gæster i godt humør og skaber en følelse af fællesskab og glæde, der sætter stemningen i vejret til dit private arrangement!

Hvad enten det er teenagerens konfirmation med hele familien, polterabend’en i mere intime rammer med en mindre gruppe eller den private fest, hvor gæsterne skal varmes op til en fed fest, kan du bruge en gang “stomp-skraldejam” hvor ALLE kan være med!

Vi laver “icebreakers”, rytmer på skralde-instrumenter, bodypercussion, rap, bevægelse, dans og leg, som alle kan finde ud af

Begrebet blev “opfundet” i 1991 af den engelske gruppe “STOMP”, der begyndte at spille på skrald, junk og forskellige skøre ting, så der opstod fede rytmer og beats. Konceptet har spredt sig til hele verden og bliver i Danmark præsenteret af meget forskellige grupper og personer. Derfor er det vigtigt at få en “rytme-ekspert” ud til netop jeres fest eller festlige begivenhed.

Anders Bo Pedersen har stor erfaring med stomp til private fester og arrangementer, sammen med hans eget koncept; “Skraldejam”, som er en bredere betegnelse, der inkluderer rytmer, sang, rap, icebreakers, bodypercussion, bevægelse og leg!

Kontakt os med dine specielle ønsker for DIN fest!

Ring NU på mobil: 22 89 51 40

Eller UDFYLD blanketten herunder, så vender vi hurtigt tilbage til dig!

Kontakt mig