Stomp Til Erhverv


MUSKALSK TEAM-EVENT TIL PERSONALE-ARRANGEMENT!

Stomp til erhverv: Til private virksomheder eller kommunale og statslige virksomheder (referencer klik her)

Stomp til erhverv: Til konferencen, mødet, temadagen, firma-event'en, jubilæum, firmafesten eller julefrokosten hvor der er brug for et ekstra løft af humøret, samarbejdet, fællesskabet og energien

Stomp og skraldejam styrker samarbejdet og fællesskabet gennem humor og flow. Aktiviteterne skaber energi, entusiasme og positiv attitude hos hver enkelt deltager!

Stomp er genialt til at kombinere med indhold i netop jeres firma/virksomhed. F.eks. Øget samarbejde, team-work, ny-udvikling af firmastruktur, sammenlægning af afdelinger, ændring af gamle vaner eller simpelthen oplev en feel-good oplevelse ud over det sædvanlige!

Workshoppens forløb går fra  opvarmning med "ICEBREAKERS", der får alle til at slappe af og more sig, hvorefter alle sættes i gang med at spille på STOMP-INSTRUMENTER (plastikflasker,  murerspande, murerbaljer, stikker, køller m.m.) - enkeltvis, parvis og i grupper. Til sidst fyres hele showet af  som en stor GRAND FINALE!

Alle forløb udføres på en nem og brugbar måde, der får deltagerne til at arbejde med stemme, stomp-instrumenter og krop uden at dette føles intimiderende!

Over 20 års erfaring med stomp- og skraldejam-workshops gør at Anders Bo Pedersen er i stand til at fokusere på den positive indstilling hos deltagerne og fremhæve denne, så alle føler at de kan være med og får en sjov og anvendelig oplevelse!

Kunderne udtaler:

  • "Icebreakerne var geniale til at styrke det indbyrdes forhold mellem vores medarbejdere og stomp-rytmerne gav en stærk fællesskabsfølelse for hele firmaet!"
  • "Tak for at gøre vores firmaarrangement til en superhyggelig dag. Stomp lå lidt udenfor komfortzonen, men blev alligevel taget meget positivt imod"
  • LÆS om flere arrangementer med firmaer KLIK HER!

 

Fra 10 - 500 deltagere!

Forløb tilbydes i 30 / 45  / 60 /  90 minutter.

Priser fra 3.500 kr. + kørsel

Skriv eller Ring uforpligtende med jeres ønsker og behov: MOBIL: 22895140

Få også  STOMP TIL JULEFROKOST

Kontakt mig