Stomp Til Erhverv


MUSKALSK TEAM-EVENT TIL PERSONALE-ARRANGEMENT!

Aktiv og Covid-sikker underholdning og teambuilding til firma-arrangementet!

 

  • ”Vi har haft mange oplevelser med forskellige optræden til vores konferencer, men denne her med Anders Bo sad lige i skabet! Alle var med og der var en utrolig god energi!!
    Terese Thomsen, Arbejdsmiljøsekretariatet (Til mødedag på Hotel Nyborg Strand med 300 deltagere).

STOMP TIL ERHVERV OG FIRMA.

Aktiv underholdning til konferencen, mødedagen, temadagen, firma-event, jubilæum, firmafesten eller julefrokosten hvor der er brug for et ekstra løft af humøret, samarbejde eller til  afkobling mellem møder!

Fra 5 - 500 deltagere!

Forløb tilbydes i 30 / 45  / 60 /  90 minutter.

Skriv eller Ring uforpligtende med jeres ønsker og behov: MOBIL: 22895140

INDHOLD OG FORLØB.

Stomp og Skraldejam styrker samarbejdet og fællesskabet gennem humor og flow. Aktiviteterne skaber energi, entusiasme og positiv attitude hos hver enkelt deltager!

Stomp er genialt til at kombinere med indhold i netop jeres firma/virksomhed. F.eks. Øget samarbejde, team-work, ny-udvikling af firmastruktur, sammenlægning af afdelinger, ændring af gamle vaner eller simpelthen oplev en feel-good oplevelse ud over det sædvanlige!

Workshoppens forløb går fra  opvarmning med "ICEBREAKERS", der får alle til at slappe af og more sig, hvorefter alle sættes i gang med at spille på STOMP-INSTRUMENTER (plastikflasker,  murerspande, murerbaljer, stikker, køller m.m.) - enkeltvis, parvis og i grupper. Til sidst fyres hele showet af  som en stor GRAND FINALE!

Alle forløb udføres på en nem og brugbar måde, der får deltagerne til at arbejde med stemme, stomp-instrumenter og krop uden at dette føles intimiderende!

Over 20 års erfaring med stomp- og Skraldejam-workshops gør at Anders Bo Pedersen er i stand til at fokusere på den positive indstilling hos deltagerne og fremhæve denne, så alle føler at de kan være med og får en sjov og anvendelig oplevelse!

KUNDERNE UDTALER:
  • "Icebreak'erne var geniale til at styrke det indbyrdes forhold mellem vores medarbejdere og stomp-rytmerne gav en stærk fællesskabsfølelse for hele firmaet!
  • "Det var hamrende sjovt og stemningen på vores mødedag steg med 100 %"
  •  Se eksempler på firmaer og arrangementer udført af Anders Bo Pedersen (referencer klik her)
  •  LÆS om flere arrangementer med firmaer KLIK HER!
PRISER.

Pris-eksempler: 5 - 15 deltagere: 3.500 kr. + kørsel / 15 - 30 deltagere: 4.500 kr. + kørsel / 30 - 50 deltagere: 6.000 kr. + kørsel / 50 - 75 deltagere: 7.000 kr. + kørsel / 75 - 100 deltagere: 8.000 kr. + kørsel. (alle beløb er Honorar / B-indkomst uden moms). Ring og få en aftale om netop DIT arrangement: 22 89 51 40. Eller udfyld blanketten forneden. 

Få også  STOMP TIL JULEFROKOST

Kontakt mig