Salsadans til firma og gymnasium!

 

ALLE KAN DANSE SALSA

Et koncept til firmaer, gymnasier og efterskoler i Danmark! 

SALSADANS TIL FIRMA ARRANGEMENT

SALSADANS: TEAMBUILDING TIL PERSONALEARRANGEMENTER 

Vi tilbyder salsadans til firma og virksomheder. Private såvel som offentlige!

Et helt særligt og lettere  grænseoverskridende koncept, hvor HELE FIRMAET DANSER SALSA!

Dette kan ske i forbindelse med firmafesten, sommerfesten eller julefrokosten eller til arrangementer med ægtefæller som medvirkende.

Alle kan nemlig danse salsa, når Anders Bo Pedersen stiller op og lærer JER at danse!

Dansen kan kombineres med 30 minutters powerpointshow, der kort, lærerigt og humoristisk fortæller om SALSA'ens historie fra Afrika til Cuba og til resten af verden!

Varighed: 60 - 90 minutter. Priser fra 3.500 kr. + kørsel

Sagt om salsadans og salsa teambuilding:

"Det var en unik oplevelse! Vi troede ikke at vi ku' få hele firmaet på benene her. Men det lykkedes!" 

"Vi havde konerne med og vi havde en skøn aften med salsadans og foredraget gav et godt indblik i hvad det handler om."

"Tak til Anders Bo for en forrygende aften. Vi var lidt generte i starten, men det gik hurtigt over. Det var sgu' Vild med Dans for alle pengene!"

SALSA-MUSIK til firmafesten!

Vi kan også tilbyde jer Danmarks bedste salsa/latin-orkester "LATIN DANCE BAND" til firmafesten, sommerarrangementet, julefrokosten m.m.! Bandet spiller inciterende salsa-rytmer og der indgår kendte hits, så alle kan være med! Her tilbyder vi naturligvis også salsa-danseundervisning, så alle er klar til dansegulvet!

Priser fra 15.000 kr. + kørsel. (inkl. salsa-danseundervisning!)

Ring for mere info om dette, helt specielle arrangement og hør nærmere: Mobil: 22 89 51 40
Eller udfyld blanketten: KLIK HER med jeres særlig ønsker og vi vender hurtigt tilbage til jer!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SALSADANS TIL GYMNASIER OG EFTERSKOLER

En musikalsk, kropslig oplevelse med salsadans, salsamusik og foredrag: Fællesskab, danseglæde og energi!
Til fællestimer, intro-uger, temadage, idrætsdage, gymnasiefest, efterskolefest, arrangement for spanskstuderende,  jubilæum eller den specielle event!

Igennem de sidste 15 år har Anders Bo besøgt gymnasier og efterskoler over hele Danmark og danset og spillet salsa-musik for mange tusinde gymnasieelever. Ofte sammen med dansere fra Cuba og ofte sammen med orkestret Latin Dance Band.

I øjeblikket et det salsa-danseundervisningen kombineret med medrivende PowerPoint-foredrag om salsa og salsaens historie, der hitter på gymnasierne!

Senest, i 2018 og 2019 har vi besøgt Kolding gymnasium, Ikast gymnasium, Næstved gymnasium, Horsens gymnasium, Nykøbing Katedralskole, Aarhus Friskole og Klejtrup Efterskole! Se hvilke gymnasier vi har været på under Referencer!

SALSA-FOREDRAG med powerpointshow

30 minutter om salsa’ens historie – fra Columbus til den moderne latin/salsakultur i vor tid. Lærerigt og humoristisk fortælles om salsadansen, salsa-musikken, salsa-kulturen, det spanske sprog og historiske facts. Fra Afrika til Cuba til USA og hvordan salsa’en har spredt sig til hele verden til vore dages moderne latin- og salsakultur!

SALSA-DANSEUNDERVISNING

60 minutter hvor alle kan være med. Der læres grundtrin, sjove variationer og der danses parvis i grupper og i stor rundkreds: ”Casino de rueda”, hvor der skiftes partnere og variationerne gentages og uddybes.
Varighed: 60 - 90 minutter / Antal deltagere: Op til 200 deltagere (kan gentages flere gange på større gymnasier og skoler) / Priser for foredrag + salsadans fra 4.000 kr. plus transport

Læs, lyt og se mere på vores FACEBOOKSIDE: Alle kan danse salsa!

SALSAKONCERT

Vi tilbyder også forrygende salsa-koncert med orkestret ”LATIN DANCE BAND”! Fra 5 – 8 musikere alt efter festens størrelse og antal deltagere. Orkestret kan spille til fællestimer, gymnasiefesten eller til skolekoncerter på gymnasiet for en udvalgt gruppe. F.eks. musik- eller spansk-studerende elever!
Priser fra 15.000 kr. + transport.

Læs, lyt og se mere her:  www.latindanceband.dk