Julemanden til private fester, skoler og institutioner!

Udgivet af Anders Bo Pedersen

Julemanden besøger  institutioner, skoler og firma-arrangementer! 

Julemanden kommer ud til din INSTITUTION, BØRNEHAVE, SFO, SKOLE jeres FIRMA-JULEARRANGEMENT eller jeres PRIVATE  ARRANGEMENT! Her vil han spille, synge, danse og lave rytmer med børn i alle aldre!

Han kan også dele julegaver ud og optræder også først som JULENISSEN,  der spiller, synger og danser med alle børn og “ringer efter” JULEMANDEN, der så dukker op med gaver på nakken!

PS: I stiller gaver til rådighed. Dem har julemanden ikke med:)

Tilbudet gælder fra d. 20. november – 22. december!

Få mere at vide om priser, tider, dage m.m. Klik her: http://stompogsalsa.dk/kontakt/

PS: Fra d. 23. december er Julemanden på job med sin kane, gaver og sine rensdyr og træffes kun på mobil: 241217 🙂 – Klik på musik-linket forneden! Alternativt kan man ringe til Julenissen på 22895140

Julemanden (Anders Bo Pedersen) er uddannet musiker og musikpædagog og er meget dygtig til at aktivere børn og voksne med musik, sang, dans, bevægelse og lege. Både i mindre og større forsamlinger!

 

20151203_142142

Julemanden besøger jeres arrangement!

 

Kategorier: Jul

Anders Bo Pedersen

Mere end 20 års erfaring med stomp og skraldejam med målgrupper over hele Danmark. Leder af musikskolen “Brabrand Musik” i Brabrand v. Århus, freelance underviser i stomp, skraldejam, salsamusik og salsadans, saxofonist og leder af salsaorkestret “Latin Dance Band”

Skriv et svar